Sari la conținut

Returnarea produselor

Site-ul www.anticariatulonline.com respecta dreptul clientului de a returna produsele in 30 de zile de la primirea lor, fara vreo explicatie, conform prevederilor Ordonantei de urgenta nr 34/4.06.2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor la distanta. 

  

Cheltuielile de returnare a produsului vor fi suportate integral de catre consumator.

 

Pentru a returna o carte, ai doua variante posibile:

 

1.   Notifici in scris la adresa contact@anticariatulonline.com (titlul e-mailului te rugam sa fie Retur comanda), astfel:

 

a.    Mentionezi numarul de comanda si numele pe care ai efectuat comanda, pentru a identifica produsele pe care doresti sa le returnezi si valoarea acestora. 

 

b.   Specifici daca doresti contravaloarea produsului prin virament bancar. In acest caz, te rugam sa mentionezi si contul IBAN.

 

2.   Completezi formularul de retur.

 

Modalitatea de predare:   

 Adresa de retur prin curier: str. I. B. Deleanu nr. 69, Arad, Romania.

 

Taxele de expediere vor fi suportate integral de catre client.

 

Observatii: Returnarea contravalorii produsului este efectuata prin virament bancar, avem rugamintea sa menționezi contul IBAN in cadrul notificarii prin email. Nu se vor percepe comisioane suplimentare pentru returnarea contravalorii produselor.

Daca optezi pentru returnarea contravalorii produsului, conform legii, este obligatoriu ca suma sa se returneze in 14 zile.

Formular retur