Sari la conținut

Termeni si conditii

Draga cititorule, folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Se recomanda citirea cu atentie a acestora.

Contact:

SC ANTICARIATUL ONLINE S.R.L.
NR. REG. COM.: J02/104/2021
CUI: 43587872
TELEFON: 0726 623 673
E-MAIL: contact@anticariatulonline.com
SEDIUL SOCIAL: STR. IOAN BUDAI DELEANU NR. 69, ARAD, AR, ROMANIA

Clientii pot comanda carti de pe www.anticariatulonline.com cu ajutorul cosului de cumparaturi. Comenzile vor fi livrate prin curier, in 2-4 zile lucratoare.

Majoritatea cartilor vandute sunt carti second-hand. Starea fiecarei carti este precizata in descrierea cartii respective. Comanda minima este de 15 lei, iar pretul afisat in momentul cumpararii este pretul final.

Modalitatile de plata sunt:

  • Ramburs la curier: in cazul in care alegi aceasta metoda de plata, vei plati valoarea coletului in momentul in care curierul ajunge la tine;
  • Plata prin intermediul unui card: in cazul in care alegi aceasta metoda de plata, trebuie sa completezi un formular care sa contina informatiile cardului tau. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul “3-D Secure” elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

Copyright:

Intregul continut al acestui site este proprietatea companiei S.C. ANTICARIATUL ONLINE S.R.L. si este reglementat prin legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus, fara obtinerea unui acord prealabil de la detinatorii de drept, se pedepseste conform legilor in vigoare.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Va rugam sa parcurgeti Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care este parte integranta a prezentului Document.

Datele personale ale clientilor:

Ne rezervam dreptul sa stocam informatiile clientilor: nume, prenume, adresa, email, telefon, numar de carti comandate si titluri, pe durata necesara indeplinirii comenzilor si in vederea realizarii de statistici.

Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor si diverse promotii.

Prezenta politica de prelucrare a datelor cu caracter personal se afla sub incidenta Regulamentului (UE) nr. 679/2016, al Parlamentului European si al Consiliului Uniunii Europene, privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor), a Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, precum si a Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. Conform acestora, S.C. ANTICARIATUL ONLINE S.R.L. are obligatia si isi asuma sarcina de a prelucra datele cu caracter personal colectate in scopuri determinate, explicite, legitime si intr-un mod legal, echitabil si transparent fata de persoanele pe care acestea le vizeaza. Scopul colectarii datelor este: emiterea facturii, curierat, plati cu cardul, reclama, marketing si publicitate, creare cont de utilizator pe platforma www.anticariatulonline.com si comert online. In cazul in care optati pentru plata online cu cardul, la datele dumneavoastra cu caracter personal va avea acces procesatorul de plati mobilpay.ro (NETOPIA S.R.L.), iar cazul in care optati pentru livrare prin curier, va avea acces curierul DPD (S.C. DYNAMIC PARCEL DISTRIBUTION S.A.)

Nu sunteti obligat sa furnizati aceste date insa refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea efectuarii comenzii.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate nici unui alt destinatar.

Conform Regulamentului (UE) nr. 679/2016, beneficiati de dreptul de acces, dreptul de opozitie, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele dintre datele despre dumneavoastra sunt incorecte sau incomplete, avem rugamintea sa ne informati cu privire la modificarile ce trebuie facute. Mai mult, daca doriti stergerea datelor dumneavoastra din baza noastra de date, va rugam sa solicitati expres pe una din referintele corespunzatoare: e-mail sau telefon.

S.C. ANTICARIATUL ONLINE S.R.L. garanteaza confidentialitatea datelor: nu vom furniza nicio informatie (nume, adrese, comenzi etc.) unor terte parti, cu exceptia curierului sau a postei. Nu facem publice si nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

Datele personale ale clientilor vor putea fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Furnizarea de date false sau incomplete este interzisa atunci cand se completeaza o comanda, caz in care ne rezervam dreptul de a intreprinde masuri legale impotriva persoanelor in cauza.

Limitele accesului la site

Garantam utilizatorului accesul, in interes personal, pe acest site. Nici utilizatorii inregistrati si nici alte persoane, nu au dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a-l reproduce partial sau integral, de a-l copia sau de a-l exploata in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor S.C. ANTICARIATUL ONLINE S.R.L.

Vizitatorii pot accesa site-ul fara a-si introduce datele personale.

Pentru crearea unui cont nou pe site-ul www.anticariatulonline.com, clientul este obligat sa foloseasca o adresa de e-mail valida, proprietarul putand refuza cererea de inregistrare in situatiile in care se constata ca a furnizat informatii neconforme cu realitatea sau foloseste serviciile intr-un mod neconform cu uzantele normale. Crearea de conturi multiple folosind astfel de adrese generate automat si care expira dupa o perioada predefinita, pentru a putea beneficia de promotii sau oferte, este interzisa si va fi considerata o tentativa de frauda. Ne rezervam dreptul de a suspenda conturile astfel create si de a retrage beneficiile aferente promotiilor sau ofertelor in curs.

Despre comenzi:

Atunci cand efectuati o comanda, daca ulterior introducerii datelor de contact apasati butonul “Confirma comanda” inseamna ca ati fost de acord cu termenii specifici enuntati in pagina de comanda si cu pretul produselor si al transportului afisate in cosul de cumparaturi. Ulterior acestui pas veti primi un email in care vi se va confirma faptul ca ati plasat cu succes comanda. Privind datele personale furnizate in cadrul contractului, va rugam sa consultati Politica noastra de confidentialitate.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 de zile calendaristice de la primirea produsului (sau a ultimului produs, in cazul in care comanda a fost livrata in transe) respectiv, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile calendaristice de la denuntarea contractului.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse).

Comanda minima pentru livrare prin curier rapid este de 15 Lei , iar pentru livrarea gratuita prin curier comanda minima este de 150 lei.

Politica de anulare a comenzii

In cazul cumparatorului, anularea comenzii se poate realiza in felul urmator:

  • Cumparatorul anunta anularea comenzii telefonic sau prin e-mail la datele afisate pe site inainte ca produsul/produsele sa fie preluate de curier, moment comunicat de catre comerciant prin e-mail/sms, si asteapta confirmarea de anulare din partea firmei;
  • Daca produsul/produsele au fost livrate, nu se mai poate anula comanda decat daca se respecta politica de returnare.
  • Odata depasite etapele de mai sus, comanda nu mai poate fi anulata.

In cazul comerciantului (ANTICARIATUL ONLINE S.R.L.), acesta isi rezerva dreptul de a anula o comanda si de a-si alege clientii, cu respectarea legislatiei in vigoare.

Astfel, ANTICARIATUL ONLINE SRL isi rezerva dreptul ca in orice moment sa anuleze o comanda, pentru ca produsul nu este in stoc sau pentru orice alt motiv obiectiv. Comerciantul se obliga sa anunte anularea comenzii. In acest caz, clientul are posibilitatea de a se adresa societatii ANTICARIATUL ONLINE SRL la datele indicate in sectiunea “Contact”, in legatura cu orice solicitari legate de anulare.

Politica de garantie

In conditiile in care cartile expediate au defect de tiparire, lipsa pagini, pagini legate invers, pagini albe etc, se vor inlocui cu alte carti conforme. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea acestuia pentru neconformitate, in termen de 15 zile . Daca SC ANTICARIATUL ONLINE SRL nu poate inlocui produsul cu unul conform, atunci se va restitui contravaloarea produsului.

Solicitarea clientului privind remediile de mai sus se va solutiona de catre comerciant in maxim 15 zile calendaristice de la data notificarii.

Plata transportului in vederea respectarii politicii de garantiei reprezinta responsabilitatea SC ANTICARIATUL ONLINE SRL.

Anticariatulonline.com respecta garantia legala de conformitate conform O.U.G. 34/2014.

Returnarea produselor
Returnarea produselor se poate efectua conform Politicii de returnare a produselor

Atentie!

Comenzile sunt rezervate timp de 7 zile lucratoare de la data lansarii.

Comerciantul, in cazul in care nu poate executa contractul din cauza ca produsul sau serviciul nu este disponibil, trebuie sa informeze consumatorul despre aceasta indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a varsat ca plata trebuie rambursate de comerciant in termen de maximum 14 de zile calendaristice.

Imaginile prezentate pe site pot fi diferite de produsele fizice (culoare, aspect etc.). Nu garantam indeplinirea niciunei comenzi, indiferent de conditiile de disponibilitate specificate pentru un anumit titlu. In situatii exceptionale exista posibilitatea ca anumite titluri sa nu fie disponibile chiar daca in site este specificat altfel. Mai mult, este posibil ca timpul de livrare al unei comenzi sa nu fie cel specificat in site, din terte motive care nu depind de noi (Posta, Curier).

De asemenea, SC ANTICARIATUL ONLINE SRL nu isi asuma raspunderea privind coletele primite in stare deteriorata din cauza proastei manipulari din partea firmelor de livrare cu care colaboram.

Dispozitii finale:

Odata cu apasarea butonului “Confirma comanda”, clientul accepta neconditionat termenii si conditiile de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu a unui contract valabil incheiat.